# Webdesign - Liberteq

liberteq

service

samenwerking

contact

Webdesign

joomlaLiberteq levert tegen zeer aantrekkelijke prijzen professionele websites op basis van het Open Source Joomla! Content Management Systeem. Na oplevering kunt u zelf uw website op eenvoudige wijze inhoudelijk beheren. Liberteq brengt uw ideeën, producten en diensten online tot leven.

 

Voordelen van Joomla CMS
• Joomla is gratis software. U betaald alleen de tijd die nodig is om met behulp van deze software de website te bouwen.
• Joomla is (samen met Wordpress) het meest gebruikte CMS systeem. Hierdoor zijn er veel extra’s en veel specialisten beschikbaar.
• Joomla is een zeer gebruikersvriendelijk CMS.

Vele mogelijkheden
Joomla! bevat standaard al heel veel functionaliteit die binnen de interface van de applicatie heel eenvoudig zijn te beheren. Het systeem kan zeer uiteenlopende taken automatiseren. Niet alleen standaard pagina's met tekst en afbeeldingen maar ook meer geavanceerde functies, zoals bijvoorbeeld RSS feeds, nieuwsberichten, blogs, forums, enquêtes, kalenders, formulieren, zoeken en het beheer van meerdere taalversies. Inmiddels zijn er wereldwijd duizenden programmeurs die plugins en templates ontwikkelen die veelal gratis of tegen een geringe prijs beschikbaar zijn.

Joomla! werkt met templates waarin de vormgeving van een website is vastgelegd, onafhankelijk van de inhoud. Er zijn al duizenden templates beschikbaar. Veelal gratis of tegen een kleine vergoeding. Liberteq kan uiteraard ook een compleet nieuw en uniek template maken dat volledig aan uw huisstijl en wensen voldoet.